Hill's ZD Food Sensitivities Canine 3 kg

Hill Hill Hill Hill's ZD Food Sensitivities Canine 3 kg

voordeel 20%

Van:
€37,75

Voor:
€30,20

+ 30 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

Hill's Prescription Diet Canine Z/D Allergy & Skin Care voor de voedingsbehandeling van dieren met voedselallergie en -intolerantie.

  • De naam van dit product was Hill's Prescription Diet Z/D (low en ultra) en is nu Hill's Prescription Diet Z/D Allergy & Skin Care.
  • De werking van dit product is ongewijzigd, voor zowel de low als ultra variant.

Eliminatie overgevoeligheidsreactie

 Voedselallergie en -intolerantie kunnen mild tot ernstig zijn en kunnen gepaard gaan met pijnlijke aandoeningen aan huid, oren en spijsverteringskanaal.
 Deze reacties, ook wel overgevoeligheid voor voedsel genoemd, zijn meestal een reactie op eiwitten in het voedsel.
 Prescription Diet Canine z/d Allergy & Skin Care is ontwikkeld door dierenartsen voor zeer ernstige gevallen van voedselallergie en -intolerantie.
 Het is exclusief samengesteld met Hills Hydrolyzed Protein System, een uniek procédé dat de mogelijkheid van een overgevoeligheidsreactie op voedsel helpt elimineren.
 De meeste reacties treden op vanwege een allergie voor rundvlees, zuivelproducten of tarwe. In Canine z/d Allergy & Skin Care zit geen van deze ingrediënten.

Gouden standaard

Dit product wordt door de dierenartsen bij Hills beschouwd als de Gouden Standaard voor het leveren van de ultieme voeding die de kans op overgevoeligheidsreacties of allergieën bij honden elimineert. De prijs is het vertrouwen waard dat u uw huisdier hiermee helpt.

Verpakking: 3 kg.

Zorgattentie Apotheek dierenkliniek Horst
De prescription dieetvoeders worden geleverd door de apotheek van dierenkliniek Horst. Bij het bestellen dient u te accorderen met de veterinaire zorgattentie.

 

 

 

 

 

 

 

voordeel 20%

Van:
€37,75

Voor:
€30,20

+ 30 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 20%

Van:
€37,75

Voor:
€30,20

+ 30 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0