Hill's SD Canine 370 gr 12 blikjes

Hill Hill Hill's SD Canine 370 gr 12 blikjes

voordeel 20%

Van:
€45,01

Voor:
€36,01

+ 36 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

Kost het uw hond moeite om te plassen, is het plassen pijnlijk of is de urine abnormaal van kleur?

  • Dit kan wijzen op kristallen en stenen in de urinewegen en een bezoek aan uw dierenarts is dan aan te raden. 
  • De kristallen en steentjes zijn vaak de oorzaak van allerlei urinewegaandoeningen bij de hond en grotere stenen kunnen leiden tot levensbedreigende verstoppingen. 
  • In overleg met uw dierenarts is het aan te raden de voeding aan te passen.
  • Een concentratie van mineralen in de urine en een verkeerde zuurtegraad (pH) van de urine stimuleren de vorming van kristallen en stenen.
  • Zowel de concentratie van mineralen als de urine-pH wordt voornamelijk bepaald door de voeding. 
  • Dierenkliniek Horst heeft goede ervaringen met Hill's Prescription s/d Canine.
  • Dit voer werd samengesteld door dierenartsen en zorgt voor een gezonde pH van de urine en helpt de stenen en kristallen op te lossen. 
  • Bovendien is Hill's Prescription s/d Canine bijzonder smaakvol voer waar uw hond dol op is.

Aanpak struvietstenen

Voor de voedingsbehandeling van honden met aandoeningen aan de urinewegen. Aandoeningen aan de urinewegen worden vaak veroorzaakt door de vorming van mineraal-gebaseerde kristallen en stenen in de urinewegen die onbehagen, bloed in de urine en zelfs levensbedreigende obstructie kunnen veroorzaken. Bij honden veroorzaken struvietkristallen over het algemeen de urinewegaandoeningen. Prescription Diet Canine s/d is samengesteld door dierenartsen om struvietkristallen en -stenen te helpen oplossen bij honden. Struviet wordt gevormd als een resultaat van urine die is verzadigd met eiwit, calcium, fosfor en magnesium gecombineerd met een ongepaste urine pH.

Verpakking: 12 x 370 gram.

Zorgattentie Apotheek dierenkliniek Horst
De prescription dieetvoeders worden geleverd door de apotheek van dierenkliniek Horst. Bij het bestellen dient u te accorderen met de veterinaire zorgattentie.

 

 

 

 

 

 

voordeel 20%

Van:
€45,01

Voor:
€36,01

+ 36 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 20%

Van:
€45,01

Voor:
€36,01

+ 36 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0