Royal Canin Hond Fibre Respons 7.5 kg

Royal Canin Hond Fibre Respons 7.5 kg Royal Canin Hond Fibre Respons 7.5 kg Royal Canin Hond Fibre Respons 7.5 kg Royal Canin Hond Fibre Respons 7.5 kg

voordeel 15%

Van:
€62,94

Voor:
€53,50

+ 53 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

Royal Canin Fibre Responsive is een dieet verrijkt met specifieke vezels als bietenpulp, Fructo-Oligo- Sacchariden (FOS), Manno-Oligo Sacchariden (MOS) en psyllium.

  • Het helpt het evenwicht van de darmflora te herstellen.
  • Deze vezels remmen de groei van schadelijke, ziekteverwekkende bacteriën en ondersteunen de darmfunctie.
  • Daarnaast bevorderen voedingsvezels de passage van voeding door de darmen en dragen ze bij aan de kwaliteit van de ontlasting.
  • Daarom wordt voor dieren die last hebben van constipatie vaak een voeding met een hoog vezelgehalte voorgeschreven.

Te gebruiken bij

- Verstopping
- Colitis (darmontsteking)
- Stress, IBS (Irritable Bowel Syndrome)
- Acute en chronische verstopping
- Aandoeningen waarbij een hoog een vezelgehalte gewenst is

Eigenschappen van Fibre Responsive Diet

De combinatie van bijzonder goed verteerbare eiwitten, rijst, speciale voedingsvezels en visolie zorgt voor een evenwichtige darmflora en een optimale verteerbaarheid. De vezels verbeteren de passage, binden schadelijke stoffen in de dikke darm en bevorderen de gezondheid van de dikke darm door vetzuren zo te bewerken dat ze als voedingsbron voor het slijmvlies in de dikke darm kunnen dienen.
De omega-3-vetzuren EPA en DHA dragen bij aan de gezondheid van het maag-darmkanaal. De specifieke combinatie van synergetisch werkende antioxidanten (vit. C, vit. E, taurine en luteïne) draagt bij aan de neutralisatie van vrije radicalen.

Niet gebruiken bij

Royal Canin Fibre Response Diet is niet geschikt bij maag-darmaandoeningen waarbij geen passage van ontlasting meer mogelijk is of waar sprake is van (partiële) intestinale obstructie.

Verpakking: 7.5 kg.

Zorgattentie Apotheek dierenkliniek Horst
De prescription dieetvoeders worden geleverd door de apotheek van dierenkliniek Horst. Bij het bestellen dient u te accorderen met de veterinaire zorgattentie.

 

 

 

 

 

 

 

voordeel 15%

Van:
€62,94

Voor:
€53,50

+ 53 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 15%

Van:
€62,94

Voor:
€53,50

+ 53 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0