Royal Canin Hond Hypoallergenic 12 x 200 gram

Royal Canin Hond Hypoallergenic 12 x 200 gram Royal Canin Hond Hypoallergenic 12 x 200 gram Royal Canin Hond Hypoallergenic 12 x 200 gram Royal Canin Hond Hypoallergenic 12 x 200 gram Royal Canin Hond Hypoallergenic 12 x 200 gram Royal Canin Hond Hypoallergenic 12 x 200 gram

voordeel 10%

Van:
€25,26

Voor:
€22,74

+ 22 gratis Petpunten.
Beschikbaar vanaf:
20-09-2019

Voedselovergevoeligheid kan tot ernstige klachten leiden zoals braken, diarree en zelfs huidklachten. 

  • Royal Canin Hypoallergenic is speciaal ontwikkeld voor de diagnose van en ondersteuning bij de behandeling van voedselovergevoeligheid. 
  • Daarnaast is de dieetvoeding geschikt voor ondersteuning bij maag-darmaandoeningen en huidproblemen. 
  • Royal Canin Hypoallergenic hondenvoeding bevat gehydrolyseerd eiwit, dit zijn eiwitten die zo verkleind zijn dat het lichaam ze niet herkend, waardoor er geen allergische reactie optreedt.
  • Door de combinatie van vitaminen en zink wordt de huid van de hond beschermd en hierdoor blijft de huid in een goede conditie. De toegevoegde omega-3 vetzuren ondersteunen dit.
  • Royal Canin Hypoallergenic hondenvoeding is gluten- en lactosevrij.

Overgewicht

Voor honden met overgewicht, oudere en gecastreerde honden is er Royal Canin Hypoallergenic Moderate Calorie met laag calorie gehalte.

Voedselovergevoeligheid

Voedselovergevoeligheid ontstaat wanneer een hond of kat overgevoelig is voor een bepaald bestanddeel in de voeding. Het bestanddeel in de voeding waar het dier overgevoelig op reageert wordt het allergeen genoemd. Bij de behandeling van voedselovergevoeligheid zal uw dierenarts uw hond een speciale dieetvoeding zoals Royal Canin Hypoallergenic voorschrijven.

Gebruiken bij

- Voedselallergie (dermatologische aandoeningen en/of spijsverteringsproblemen)
- Voedselintolerantie
- Eliminatiedieet (wanneer voedselallergie vermoed wordt)
- Chronische enteritis/Inflammatory Bowel Disease (IBD)
- Exocriene pancreasinsufficiëntie (EPI)
- Bacteriële overgroei (bijv na antibioticakuur)
- Chronische dermatosen met puritis waarbij allergie rol speelt (atopische dermatitis)

Prima darmflora

De eiwitbron is hydrolysaat van geïsoleerd soja-eiwit. Royal Canin Hypoallergenic is hypoallergeen (lokt zelden een overgevoeligheidsreactie uit) en zeer licht verteerbaar. De samenstelling zorgt ervoor dat het waterverlies via huid minimaal is en dat de beschermende functie van de huid versterkt wordt. Omega-3-vetzuren (EPA/DHA) hebben een specifieke werking hierbij. De combinatie van Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS) en zeoliet (een specifiek mineraal) bevordert een evenwichtige darmflora en helpt de darmwand te beschermen. Royal Canin Hypoallergenic is gluten- en lactosevrij.
Royal Canin Hypoallergenic kan direct, zonder overgangsperiode, worden gebruikt. De behandeling kan levenslang worden voortgezet.

Ingrediënten

Rijst, hydrolysaat van geïsoleerde soja-eiwit, dierlijke vetten, mineralen, hydrolysaat van gevogeltelever, bietenpulp, sojaolie, FructoOligo-Sacchariden, visolie, taurine, bernagieolie, L-tyrosine, Tagetes
(Afrikaan) extract (bron van luteïne).

Niet gebruiken bij

(Historie van) pancreatitis, Hyperlipidemie.

Verpakking: 12 x 200 gram blik.

Zorgattentie Apotheek dierenkliniek Horst
De prescription dieetvoeders worden geleverd door de apotheek van dierenkliniek Horst. Bij het bestellen dient u te accorderen met de veterinaire zorgattentie.

 

 

 

 

 

 

voordeel 10%

Van:
€25,26

Voor:
€22,74

+ 22 gratis Petpunten.
Beschikbaar vanaf:
20-09-2019

voordeel 10%

Van:
€25,26

Voor:
€22,74

+ 22 gratis Petpunten.
Beschikbaar vanaf:
20-09-2019

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0